El que ens apassiona és veure't somriure.

El que ens apassiona és veure’t somriure.

Mobles Soler és una empresa familiar que suma dues generacions enfocades al món de la decoració i al mobiliari de la llar. Durant tots aquests anys, ens hem distingit per oferir un tracte professional, proper i directe a cada un dels nostres clients, oferint solucions personalitzades a les necessitats de disseny i confort de les vostres llars.

Si fa 50 anys els nostres pares arrancaven el negoci basant-se en la tapisseria i cortinatges, amb el temps anàrem fent cada vegada més lloc al mobiliari de la llar i a la decoració d’interiors en general, una de les principals activitats de l’empresa avui dia.

En l’actualitat, els caps visibles de l’empresa som els tres germans Soler, cada un de nosaltres entregat a diferents aspectes del negoci: en Biel centra els seus esforços en el departament de Contract, una branca del negoci que ofereix decoració integral a empreses i hotels; en Ramon s’encarrega del departament de logística i post venda; mentre que na Catina abasta el departament comercial.

Layer 1_585x337
Layer 8_585x337

Tapisseria.

Mitjançant l'entapissat, aconseguim donar una nova vida a aquells vells mobles amb caràcter que tant estimem o restaurem aquelles peces velles tan ideals per aquell racó especial de la casa.

Cortines.

Diuen que "per a gusts: colors". Nosaltres anem més enllà i diem que "per a gusts: textures, formes, estampats i acabats". La varietat de producte en cortines arriba tan enfora com arribi la teva imaginació.

Muntatge

Muntem tot allò que puguis adquirir a la nostra tenda. Volem que el teu únic mal de cap sigui decidir-te entre un producte o un altre. Una vegada et decideixis, els nostres professionals s'encarregaran de tota la logística de transport i muntatge.

Decoració d'interiors.

Casa nostra és un espai personal bàsic per descansar de la voràgine del dia a dia, un espai on sentir-se realment confortable a l'hora de descansar. Per això hauria de ser el més funcional possible i fer-nos sentir realment còmodes. A Mobles Soler coneixem tots els secrets del disseny i la decoració d'interiors, els diferents estils i quin s'adapta més als gusts i necessitats de cada client.

Zona descans

Possiblement l'espai de la casa on passam més hores de mitja. Diuen que si no aprofites les hores de descans, no aprofites la resta del dia com toca. A la nostra exposició podràs escollir entre un ampli catàleg de propostes. Totes elles pensades per una única finalitat, aprofitar de la millor manera les hores de descans.

Articles decoratius.

Si creus que la perfecció està en els detalls, aquesta és la part dels nostres serveis que més t'interessa. Són molts els clients que creuen que un article decoratiu diu molt d'una casa. Per tots ells, a la nostra exposició hi ha un bon grapat d'articles que esperen poder formar part d'un espai tan important com és casa teva.