El que ens apassiona és veure't somriure.

El que ens apassiona és veure’t somriure.
Mobles Soler és una empresa familiar que suma dues generacions enfocades al món de la decoració i al mobiliari de la llar. Durant tots aquests anys, ens hem distingit per oferir un tracte professional, proper i directe a cada un dels nostres clients, oferint solucions personalitzades a les necessitats de disseny i confort de les vostres llars.

Si fa 50 anys els nostres pares arrancaven el negoci basant-se en la tapisseria i cortinatges, amb el temps anàrem fent cada vegada més lloc al mobiliari de la llar i a la decoració d’interiors en general, una de les principals activitats de l’empresa avui dia.

En l’actualitat, els caps visibles de l’empresa som els tres germans Soler, cada un de nosaltres entregat a diferents aspectes del negoci: en Biel centra els seus esforços en el departament de Contract, una branca recent del negoci que ofereix decoració integral a empreses i hotels; en Ramon s’encarrega del departament de logística i post venda; mentre que na Catina abasta el departament comercial.

Tapisseria.

Mitjançant l'entapissat, aconseguim donar una nova vida a aquells vells mobles amb caràcter que tant estimem o restaurem aquelles peces velles tan ideals per aquell racó especial de la casa.

Cortines.

Diuen que "per a gusts: colors". Nosaltres anem més enllà i diem que "per a gusts: textures, formes, estampats i acabats". La varietat de producte en cortines arriba tan enfora com arribi la teva imaginació.

Muntatge

Muntem tot allò que puguis adquirir a la nostra tenda. Volem que el teu únic mal de cap sigui decidir-te entre un producte o un altre. Una vegada et decideixis, els nostres professionals s'encarregaran de tota la logística de transport i muntatge.

Decoració d'interiors.

Casa nostra és un espai personal bàsic per descansar de la voràgine del dia a dia, un espai on sentir-se realment confortable a l'hora de descansar. Per això hauria de ser el més funcional possible i fer-nos sentir realment còmodes. A Mobles Soler coneixem tots els secrets del disseny i la decoració d'interiors, els diferents estils i quin s'adapta més als gusts i necessitats de cada client.